Home Diensten Contact

Ervaring

Van der Schans IT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk voor de Oracle E-Business Suite op het gebied van Financial Management, Project Portfolio Management, Human Capital Management, Supply Chain Management en Customer Relationship Management en voor de Oracle Fusion HCM Application. In meer dan tien upgrades en nieuwe implementaties van de Oracle E-Business Suite zijn bij diverse opdrachtgevers diverse maatwerkmodules ontwikkeld.

Maatwerk

Van der Schans IT ontwikkelt maatwerk voor de Oracle E-Business Suite en voor de Fusion HCM Application zoals: dataconversie software interfaces met aanpalende systemen rapportages klantspecifieke modules Oracle E-Business Suite specifiek maatwerk zoals o Forms personalizations en extensions (custom library) o OA Framework personalizations en extensions o Alerts o Account generators o Goedkeuring flows Bij het ontwikkelen van maatwerk is ruime ervaring opgebouwd met de volgende Oracle tools en programmeertalen: Oracle Forms Oracle Reports Oracle Discoverer JDeveloper (i.c.m. OA Framework) Oracle Workflow PL/SQL SQL BI Publisher

Kwaliteit en op tijd

De expert van Van der Schans IT beschikt over de vereiste kennis en ervaring en weet van aanpakken. Bij het implementeren van maatwerk staan kwaliteit en het tijdig opleveren volgens gemaakte afspraken voorop. Wilt u weten wat Van der Schans IT voor u kan betekenen? Neem dan contact op.
Diensten
Copyright © 2018 Van der Schans IT B.V.
Oracle E-Business Suite en Fusion HCM maatwerk
Diensten